USLUGA PREVOZA UČENIKA/CA BASICS KOMBIJEM
NIJE VAŽNO GDJE STANUJEŠ I KOLIKO TI JE KUĆA UDALJENA OD "BASICS ŠKOLE"! NAŠ BASICS KOMBI VOZI UČENIKE/CE DIREKTNO OD KUĆE DO ŠKOLE I TO JE SJAJNO, ZAR NE? 
Muzičko - obrazovni sistem "BASICS ŠKOLA" svojim učenicima/cama nudi mogućnost prevoza BASICS KOMBIJEM, modernim 8+1 putnim vozilom koje je namijenjeno isključivo za prevoz učenika/ca i to u terminima prilagođenim rasporedu učenika/ce i uz minimalnu novčanu naknadu bez obzira na udaljenost kuće ili stana u kojim stanuje učenik/ca. 

Nastojimo iz dana u dan poboljšati usluge koje nudi Muzičko - obrazovni sistem "BASICS ŠKOLA". Svjesni smo činjenice da mnogi roditelji imaju poteškoće u organizaciji prevoza djece od kuće do naše škole i obratno. Zbog toga su raspoloživi sati učenika/ce za boravak u našoj školi ograničeni. Najčešće iz razloga tog što mnogi roditelji rade pa tako ne mogu dovesti dijete u školu prije nego se vrate sa posla. Naš BASICS KOMBI sa vlastitim vozačem prevozi svakog učenika/cu od kuće (ili neke druge lokacije) do "BASICS ŠKOLE" i obratno, a sve to u skladu sa tačnim rasporedom učenika/ce. Na taj način omogućavamo fleksibilniji raspored nastave u našoj školi, a novim učenicima/cama iz udaljenijih krajeva grada i okoline jednostavan način kojim će moći pohađati našu školu. Ova usluga nije obavezujuća i dostupna je samo onim učenicima/cama i roditeljima koji je budu željeli. 

UKOLIKO SI ZAINTERESOVAN/A ZA KORIŠTENJE USLUGE PREVOZA UČENIKA/CA BASICS KOMBIJEM MOLIMO TE DA PRI UPISU NA UPISNOM LISTU OZNAČIŠ RUBRIKU PREDVIĐENU ZA TO.