ŠKOLA PJEVANJA

(7+ GODINA)

Škola pjevanja je odsjek koji ti daje mogućnost obrazovanja kroz sve pjevačke stilove i muzičke žanrove, a po programu koji je kreiran po uzoru na najveće i najuspješnije škole pjevanja sa zapada.

 

ŠKOLA MUZIČKOG TEATRA

(7+ GODINA)

Škola muzičkog teatra je najsloženiji oblik muzičko - scenskog obrazovanja kroz koji imate priliku pohađati časove glume, plesa i pjevanja te na kraju sve to pokazati učešćem u mjuziklima koje produciramo.

 

ŠKOLA BALETA

(3+ GODINA)

Škola baleta je osmišljen program uz pomoć kojeg se polaznici upoznavaju, kako sa baletom, tako i sa muzikom kao umjetnošću. Napravite prve plesne korake sa nama!

 

ŠKOLA KLAVIRA

(7+ GODINA)

Škola klavira, kao i svi ostali instrumentalni odsjeci, ti daje mogućnost obrazovanja po planu i programu osnovnih muzičkih škola. Nastava se razlikuje u zavisnosti od stepena (razreda) koji se pohađa.

 

ŠKOLA GITARE

(7+ GODINA)

Škola gitare, kao i svi ostali instrumentalni odsjeci, ti daje mogućnost obrazovanja po planu i programu osnovnih muzičkih škola. Nastava se razlikuje u zavisnosti od stepena (razreda) koji se pohađa.

ŠKOLA VIOLINE

(7+ GODINA)

Škola violine, kao i svi ostali instrumentalni odsjeci, ti daje mogućnost obrazovanja po planu i programu osnovnih muzičkih škola. Nastava se razlikuje u zavisnosti od stepena (razreda) koji se pohađa.

ŠKOLA VIOLONČELA

(7+ GODINA)

Škola violončela, kao i svi ostali instrumentalni odsjeci, ti daje mogućnost obrazovanja po planu i programu osnovnih muzičkih škola. Nastava se razlikuje u zavisnosti od stepena (razreda) koji se pohađa.

ŠKOLA HARMONIKE

(7+ GODINA)

Škola harmonike, kao i svi ostali instrumentalni odsjeci, ti daje mogućnost obrazovanja po planu i programu osnovnih muzičkih škola. Nastava se razlikuje u zavisnosti od stepena (razreda) koji se pohađa.

ŠKOLA FLAUTE

(7+ GODINA)

Škola flaute, kao i svi ostali instrumentalni odsjeci, ti daje mogućnost obrazovanja po planu i programu osnovnih muzičkih škola. Nastava se razlikuje u zavisnosti od stepena (razreda) koji se pohađa.

ŠKOLA UDARALJKI

(7+ GODINA)

Škola udaraljki, kao i svi ostali instrumentalni odsjeci, ti daje mogućnost obrazovanja po planu i programu osnovnih muzičkih škola. Nastava se razlikuje u zavisnosti od stepena (razreda) koji se pohađa.

MUZIČKA RADIONICA

(OD 3 DO 6 GODINA)

Muzička radionica za najmlađe od 3 do 6 godina je program zasnovan na igri i animaciji uz pomoć kojih se mališani upoznavaju, kako sa pjevanjem i sviranjem, tako i sa muzikom kao umjetnošću.

Nakon što si pregledao/la sve odsjeke koje nudimo sada možeš i da se upišeš. Popuni Upisni list, a mi ćemo te kontaktirati za sastanak u našoj školi.

Pretplati se za obavijesti o upisu!

MUZIČKO - OBRAZOVNI SISTEM "BASICS ŠKOLA"

 

Dabrobosanska 10 (Dobrinja 1)

71123 Istočno Sarajevo
 

administracija@basicsofficial.com

+ 387 57 230 822

+ 387 57 230 155