Đorđe Jovančić je ponosni direktor naše škole i omiljeni autoritet svih učenika. U školi, pored direktorskih i menadžerskih poslova, predaje nastavu iz predmeta Pjevanje i Osnove muzičkog pisma.

 ĐORĐE JOVANČIĆ 

Mirela Jusić Dreković je nastavnica pjevanja u našoj školi. Veoma je glasna i sa svojom klasom proizvodi najglasnije zvukove u školi. Uvijek je nasmijana i spremna za pomoć i aktivizam.

MIRELA JUSIĆ DREKOVIĆ 

Nadine Mičić je nastavnica glume u našoj školi. Veliki je zaljubljenik u muzički teatar što je čini idealnom nastavnicom glavnog predmeta na Odsjeku za muzički teatar.

 NADINE MIČIĆ 

Aleksandra Smiljanić je nastavnica baleta i scenskog pokreta u našoj školi. Svoju ljubav prema baletu koju svakodnevno gaji na daskama Narodnog pozorišta vješto prenosi našim učenicama.

 ALEKSANDRA SMILJANIĆ 

Nataša Ristić Džinić je nastavnica klavira u našoj školi. Veoma je odgovorna, tačna i precizna, a uz to i senzibilna osoba koja je velika zaljubljenica u posao koji radi. To je dovelo do obaranja Ginisovog rekorda u sviranju klavira.

 NATAŠA RISTIĆ DŽINIĆ 

Jelena Milović je nastavnica klavira u našoj školi. Veoma je draga, izvanredna je pijanistkinja i dobra je u metodici nastave klavira zbog čega je i postala dio našeg tima. 

 JELENA MILOVIĆ 

Azur Kasapović je nastavnik gitare u našoj školi. Veoma je dobar kompozitor. Nastavnik za primjer, predan poslu i svojim učenicima/cama. Kaže da mu Basics škola donosi radost. Tako se i pokazalo.

AZUR KASAPOVIĆ 

Nikolina Čolović je nastavnica violine u našoj školi. Veoma je šarmantna i pozitivna, a to sjajno utiče na naše učenike/ce koji rado dolaze na njene časove i osvajaju razne nagrade na takmičenjima. 

 NIKOLINA ČOLOVIĆ 

Alek Isaković je nastavnik violončela u našoj školi. Veoma je dobar dirigent. Iako je izuzetno mlad, u sebi nosi jednu prefinjenu ozbiljnost i mnogo znanja koji ga čine pravim pedagogom.

 ALEK ISAKOVIĆ 

Vanja Danilović je nastavnica harmonike u našoj školi. Prepoznatljiva je po raskošnoj kosi kojom se ponosi. Nekada je bila najbolji student univerziteta, a danas je najbolja nastavnica harmonike.

 VANJA DANILOVIĆ 

 SANJA POPOVIĆ 

Sanja Popović je nastavnica flaute u našoj školi. Odgovorna, predana i sposobna. Uvijek je spremna za svaki vid usavršavanja i unaprjeđenja što je čini idealnim timom naše škole. 

Marija Ivančević - Stipić je nastavnica muzičkih radionica i teoretskih stručnih predmeta u našoj školi. Ona je zasigurno najveći čuvar dječijih snova s obzirom na to da je većini naših učenika/ca prva otvorila vrata u svijet muzike.

MARIJA IVANČEVIĆ - STIPIĆ 

Marko Jovančić je grafički dizajner i ekspert za foto i video produkciju u našoj školi. Marko svaku ideju pretvori u bajkovitu realnost i čini da iz dana u dan postajemo sve ljepša, profesionalnija i uticajnija škola.

MARKO JOVANČIĆ 

Ana Gluhović je pedagogica u našoj školi i osoba bez koje ne možete zamisliti Basics školu. Omiljena je među učenicima/učenicama i njihovim roditeljima jer je uvijek nasmijana, spremna za pomoć i razgovor. 

 ANA GLUHOVIĆ 

Dragan Jovančić je vozač u našoj školi. On čuva sve tajne naših učenika i učenica koji mu se povjeravaju za vrijeme vožnje školskim kombijem od kuće do škole. Nikada ih nije izdao i zato ga svi jednostavno vole.

 DRAGAN JOVANČIĆ 

Nada Jovančić je zadužena da brine o roditeljima učenika/ca dok čekaju svoju djecu da završe nastavu u našoj školi. Ona rukovodi BASICS COFFEE CORNEROM u kojem je uvijek spremna ponuditi veliki sadržaj napitaka ali i poslastica - domaće kolače koji su njen zaštitni znak.

 NADA JOVANČIĆ 

Biljana Papaz je higijeničarka u našoj školi. Zbog nje naša škola blista svaki dan i čini se kao drugom kućom u kojoj je uvijek sve na svom mjestu, čisto, dezinfikovano, toplo i udobno.

 BILJANA PAPAZ