ŠKOLA PJEVANJA

(7+ GODINA)

Škola pjevanja je odsjek koji ti daje mogućnost obrazovanja kroz sve pjevačke stilove i muzičke žanrove, a po programu koji je kreiran po uzoru na najuspješnije škole pjevanja u svijetu.

ŠKOLA GLUME

(7+ GODINA)

Škola glume je odsjek koji ti omogućava oslobađanje od svih oblika strahova, koji poboljšava koncentraciju, govor i memoriju. Kroz časove glume možeš upoznati svoje sposobnosti kroz različite igre, zadatke i uloge koje tumačiš.

ŠKOLA BALETA

(7+ GODINA)

Škola baleta je osmišljen program uz pomoć kojeg se polaznici upoznavaju, kako sa baletom, tako i sa muzikom kao umjetnošću. Napravite prve plesne korake sa nama!

ŠKOLA MODERNOG PLESA

(7+ GODINA)

Želiš plesati, a ne pleše ti se klasični balet? Nakon dugogodišnjih upita i upućenih interesovanja Basics škola otvara novi odsjek za moderni ples. Napravi prve plesne korake sa nama!

ŠKOLA MUZIČKOG TEATRA

(7+ GODINA)

Škola muzičkog teatra je najsloženiji oblik muzičko - scenskog obrazovanja kroz koji imaš priliku pohađati časove glume, plesa i pjevanja te na kraju sve to pokazati učešćem u mjuziklima koje produciramo.

ŠKOLA KLAVIRA

(7+ GODINA)

Škola klavira, kao i svi ostali instrumentalni odsjeci, ti daje mogućnost obrazovanja po planu i programu osnovnih muzičkih škola i to uz odabir dodatnog (izbornog) predmeta: Gluma, Hor ili Scenski pokret.

ŠKOLA GITARE

(7+ GODINA)

Škola gitare, kao i svi ostali instrumentalni odsjeci, ti daje mogućnost obrazovanja po planu i programu osnovnih muzičkih škola i to uz odabir dodatnog (izbornog) predmeta: Gluma, Hor ili Scenski pokret.

ŠKOLA VIOLINE

(7+ GODINA)

Škola violine, kao i svi ostali instrumentalni odsjeci, ti daje mogućnost obrazovanja po planu i programu osnovnih muzičkih škola i to uz odabir dodatnog (izbornog) predmeta: Gluma, Hor ili Scenski pokret.

ŠKOLA VIOLONČELA

(7+ GODINA)

Škola violončela, kao i svi ostali instrumentalni odsjeci, ti daje mogućnost obrazovanja po planu i programu osnovnih muzičkih škola i to uz odabir dodatnog (izbornog) predmeta: Gluma, Hor ili Scenski pokret.

ŠKOLA HARMONIKE

(7+ GODINA)

Škola harmonike, kao i svi ostali instrumentalni odsjeci, ti daje mogućnost obrazovanja po planu i programu osnovnih muzičkih škola i to uz odabir dodatnog (izbornog) predmeta: Gluma, Hor ili Scenski pokret.

ŠKOLA FLAUTE

(7+ GODINA)

Škola flaute, kao i svi ostali instrumentalni odsjeci, ti daje mogućnost obrazovanja po planu i programu osnovnih muzičkih škola i to uz odabir dodatnog (izbornog) predmeta: Gluma, Hor ili Scenski pokret.

ŠKOLA ČITANJA

(7+ GODINA)

Škola čitanja u Basics školi ti omogućava da učiš pravilno čitati, upućuje te na štivo koje trebaš čitati dok si dijete i omogućava ti pravilan govor. Dobro čitanje teksta i pravilan govor ti donose mogućnost da sinhronizuješ crtane filmove u našem studiju.

MUZIČKA IGRAONICA

(OD 0 DO 2 GODINE)

Muzička igraonica za bebe i djecu od 0 do 2 godine je naš novi program zasnovan na zajedničkom muziciranju i igri kroz koju će djeca učiti nove pojmove i svoje prve riječi. Djeca na radionicu dolaze uz pratnju roditelja ili druge bliske osobe.

MUZIČKA RADIONICA

(OD 3 DO 6 GODINA)

Muzička radionica za najmlađe od 3 do 6 godina je program zasnovan na igri i animaciji uz pomoć kojih se mališani upoznavaju, kako sa pjevanjem i sviranjem, tako i sa muzikom kao umjetnošću.

MUZIČKA MOZGAONICA

(OD 6 DO 9 GODINA)

Muzička mozgaonica za djecu od 7 do 9 godina je vrlo šarolik program namijenjen prvenstveno djeci koja ranije nisu pohađala naše Muzičke radionice, ili djeci koja još nisu spremna da se opredjele za neki od redovnih odsjeka naše škole.

MUZIKOTERAPIJA

(0+ GODINA)

Od ove školske godine u našoj školi počinjemo raditi tretmane muzikoterapije. Koristeći muziku ili njene elemente, muzikoterapeut podržava napredak fizičkih, emocionalnih, mentalnih, društvenih i kognitivnih potreba djeteta ili odrasle osobe.

ŠKOLA BALETA

(OD 3 DO 6 GODINA)

Škola baleta je osmišljen program uz pomoć kojeg se polaznici upoznavaju, kako sa baletom, tako i sa muzikom kao umjetnošću. Napravite prve plesne korake sa nama!

Nakon što si pregledao/la sve odsjeke koje nudimo sada možeš i da se upišeš. Popuni Upisni list, a mi ćemo te kontaktirati za sastanak u našoj školi.

Pretplati se za obavijesti o upisu!

Hvala na interesovanju. Uskoro ćeš dobiti cjenovnik putem e mail-a!