U toku je upis u novu školsku 2017/2018. godinu!

Muzičko - obrazovni sistem "BASICS ŠKOLA" otvara upisni rok za upis učenika u novu školsku 2017/2018. godinu na 11 odsjeka:

 

 

Sve detalje o planu i programu odsjeka možete pronaći klikom na OVAJ LINK.

 

Prvi (jesenji) semestar počinje 18. septembra i prati dvanaest radnih sedmica gdje se, potom, završava i počinje naredni. Drugi (zimski) semestar, koji počinje 11. decembra, ima uračunate dane zimskog raspusta (od 30.12. do 14.01.) koji ne ulaze u fond od dvanaest radnih sedmica pa time traje četrnaest dana duže od prvog (jesenjeg) semestra. Treći (proljećni) semestar počinje 19. marta i ima uračunate dane proljećnog raspusta (od 01.04. do 09.04.) koji, takođe, ne ulaze u fond od dvanaest radnih sedmica te i on traje sedam dana duže od prvog (jesenjeg) semestra.  

 

Kalendar za školsku 2017/2018. godinu možete preuzeti klikom na OVAJ LINK.

 

Kalendar obuhvata sva tri semestra u okviru školske godine i detaljno je označen svim bitnim datumima: početak i završetak semestra, neradni dani za vrijeme državnih i vjerskih praznika, te vrijeme zimskog, proljećnog i ljetnjeg raspusta.

 

UPIS U PRVI (JESENJI) SEMESTAR ŠKOLSKE 2017/2018. GODINE JE OTVOREN DO KRAJA SEPTEMBRA. Prvi korak ka upisu u "BASICS ŠKOLU" je popunjavanje online upisnog lista koji se nalazi na OVOM LINKU.

 

Napominjemo da pri popunjavanju Upisnog lista obratite pažnju na polja označena zvjezdicom (*) koja su obavezna. Nakon što naš tim verifikuje Upisni list kontaktirati ćemo vas za sastanak u našim prostorijama kako bi dovršili upisnu proceduru. Slanje Upisnog lista vas ne obavezuje da se upišete u "BASICS ŠKOLU" ukoliko se u međuvremenu predomislite. Podaci koji se navode u Upisnom listu se strogo čuvaju u tajnosti.

 

 

Nastojimo iz dana u dan poboljšati usluge koje nudi Muzičko - obrazovni sistem "BASICS ŠKOLA". Svjesni smo činjenice da mnogi roditelji imaju poteškoće u organizaciji prevoza djece od kuće do naše škole i obratno. Zbog toga su raspoloživi sati učenika/ce za boravak u našoj školi ograničeni. Najčešće iz razloga tog što mnogi roditelji rade pa tako ne mogu dovesti dijete u školu prije nego se vrate sa posla. Od sada naš "BASICS KOMBI" sa vlastitim vozačem prevozi svakog učenika/cu od kuće (ili neke druge lokacije) do "BASICS ŠKOLE" i obratno, a sve to u skladu sa tačnim rasporedom učenika/ce. Na taj način omogućavamo fleksibilniji raspored nastave u našoj školi, a novim učenicima iz udaljenijih krajeva grada i okoline jednostavan način kojim će moći pohađati našu školu. Ova usluga nije obavezujuća i dostupna je samo onim učenicima i roditeljima koji je budu željeli. 

 

SVE INFORMACIJE O USLUZI "BASICS KOMBI" MOŽETE DOBITI PUTEM MAILA: administracija@basicsofficial.com ILI PUTEM TELEFONA: 057 230 155. 
UKOLIKO STE RASPOLOŽENI ZA KORIŠTENJE USLUGE "BASICS KOMBI" MOLIMO VAS DA PRI UPISU NA UPISNOM LISTU OZNAČITE RUBRIKU PREDVIĐENU ZA TO.

 

O nama najbolje govore naši projekti, rezultati i saradnje koje smo ostvarili. Pogledajte detaljan godišnji izvještaj aktivnosti naše škole za školsku 2016/2017. godinu klikom na OVAJ LINK.

 

Za sva dodatna pitanja budite slobodni kontaktirati nas. Radujemo se novom druženju. 

 

Administracija Basics škole
 

Please reload

Istaknute objave

Počeo je upis u novu školsku 2019/2020. godinu!

09.09.2019

1/6
Please reload

Prethodne objave
Please reload

Arhiva
Please reload