Počeo je upis u novu školsku 2019/2020. godinu!


Muzičko - obrazovni sistem "BASICS ŠKOLA" otvara upisni rok za upis učenika/ca u novu školsku 2019/2020. godinu na 11 odsjeka:


ŠKOLA PJEVANJA (7+ GODINA):


ŠKOLA MUZIČKOG TEATRA (7+ GODINA):

ŠKOLA BALETA (3+ GODINA):

ŠKOLA KLAVIRA (7+ GODINA):

ŠKOLA GITARE (7+ GODINA):

ŠKOLA VIOLINE (7+ GODINA):

ŠKOLA VIOLONČELA (7+ GODINA):

ŠKOLA HARMONIKE (7+ GODINA):

ŠKOLA FLAUTE (7+ GODINA):

ŠKOLA UDARALJKI (7+ GODINA):

MUZIČKA RADIONICA (OD 3 DO 6 GODINA):

Sve detalje o planu i programu odsjeka te iznosu školarina možete pronaći klikom na OVAJ LINK.

Prvi (jesenji) semestar počinje 30. septembra i prati dvanaest radnih sedmica nakon čega se završava 20. decembra. Drugi (zimski) semestar, koji počinje 23. decembra, ima uračunate dane zimskog raspusta (od 1.1. do 14.1.) koji ne ulaze u fond od dvanaest radnih sedmica pa time traje dvije sedmice duže od prvog (jesenjeg) i trećeg (proljećnog) semestra, a završava se 27. marta. Treći (proljećni) semestar počinje 30. marta i takođe prati dvanaest radnih sedmica nakon čega se završava 19. juna. Od 20. juna počinje ljetni raspust.

Kalendar za školsku 2019/2020. godinu možete preuzeti klikom na OVAJ LINK.

Kalendar obuhvata sva tri semestra u okviru školske godine i detaljno je označen svim bitnim datumima: početak i završetak semestra, neradni dani za vrijeme državnih i vjerskih praznika, te vrijeme zimskog i ljetnog raspusta. Odlukom Upravnog odbora MUZIČKOG ATELJEA U BOSNI I HERCEGOVINI za školsku 2019/2020. godinu važe svi neradni dani određeni Pravilnikom o školskom kalendaru za školsku 2019/2020. godinu donesenog od strane Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske, te Pravilnikom o školskom kalendaru za školsku 2019/2020. godinu donesenog od strane Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo kako je i navedeno u našem školskom kalendaru.

UPIS U PRVI (JESENJI) SEMESTAR ŠKOLSKE 2019/2020. GODINE JE OTVOREN DO 7. OKTOBRA. Prvi korak ka upisu u "BASICS ŠKOLU" je popunjavanje online upisnog lista koji se nalazi na OVOM LINKU.

Napominjemo da pri popunjavanju Upisnog lista obratite pažnju na polja označena zvjezdicom (*) koja su obavezna. Nakon što naš tim verifikuje Upisni list kontaktirati ćemo vas za sastanak u našim prostorijama kako bi dovršili upisnu proceduru. Slanje Upisnog lista vas ne obavezuje da se upišete u "BASICS ŠKOLU" ukoliko se u međuvremenu predomislite. Podaci koji se navode u Upisnom listu se strogo čuvaju u tajnosti.

Nastojimo iz dana u dan poboljšati usluge koje nudi Muzičko - obrazovni sistem "BASICS ŠKOLA". Svjesni smo činjenice da mnogi roditelji imaju poteškoće u organizaciji prevoza djece od kuće do naše škole i obratno. Zbog toga su raspoloživi sati učenika/ce za boravak u našoj školi ograničeni. Najčešće iz razloga tog što mnogi roditelji rade pa tako ne mogu dovesti dijete u školu prije nego se vrate sa posla. Naš "BASICS KOMBI" sa vlastitim vozačem prevozi svakog učenika/cu od kuće (ili neke druge lokacije) do "BASICS ŠKOLE" i obratno, a sve to u skladu sa tačnim rasporedom učenika/ce. Na taj način omogućavamo fleksibilniji raspored nastave u našoj školi, a novim učenicima iz udaljenijih krajeva grada i okoline jednostavan način kojim će moći pohađati našu školu. Ova usluga nije obavezujuća i dostupna je samo onim učenicima i roditeljima koji je budu željeli.

Sve informacije o usluzi prevoza učenika/ca "BASICS KOMBIJEM" možete pronaći klikom na OVAJ LINK.

UKOLIKO STE RASPOLOŽENI ZA KORIŠTENJE USLUGE "BASICS KOMBI" MOLIMO VAS DA PRI UPISU NA UPISNOM LISTU OZNAČITE RUBRIKU PREDVIĐENU ZA TO.

O nama najbolje govore naši projekti, rezultati i saradnje koje smo ostvarili. Pogledajte snimak ZAVRŠNOG KONCERTA učenika/ca "Basics škole" za šk. 2018/2019. godinu:

Projekat "Muzikom protiv barijera" finansira Institut za razvoj mladih KULT.

Za sva dodatna pitanja budite slobodni kontaktirati nas putem maila: administracija@basicsofficial.com ili putem telefona: 057 230 822.

Radno vrijeme škole je PON - PET od 14h do 22h.

Radujemo se novom druženju.

Administracija Basics škole

Istaknute objave