Počeo je upis u novu školsku 2020/2021. godinu!


Muzičko - obrazovni sistem "BASICS ŠKOLA" otvara upisni rok za upis učenika/ca u novu školsku 2020/2021. godinu na 16 odsjeka:


ŠKOLA PJEVANJA (7+ GODINA):ŠKOLA GLUME (7+ GODINA):ŠKOLA BALETA (7+ GODINA):ŠKOLA MODERNOG PLESA (7+ GODINA):


ŠKOLA MUZIČKOG TEATRA (7+ GODINA):

ŠKOLA KLAVIRA (7+ GODINA):

ŠKOLA GITARE (7+ GODINA):

ŠKOLA VIOLINE (7+ GODINA):

ŠKOLA VIOLONČELA (7+ GODINA):

ŠKOLA HARMONIKE (7+ GODINA):

ŠKOLA FLAUTE (7+ GODINA):

ŠKOLA ČITANJA (7+ GODINA):

MUZIČKA IGRAONICA (OD 0 DO 2 GODINE):

MUZIČKA RADIONICA (OD 3 DO 6 GODINA):

MUZIČKA MOZGAONICA (OD 7 DO 9 GODINA):

ŠKOLA BALETA (OD 3 DO 6 GODINA):

Sve detalje o planu i programu odsjeka te iznosu školarina možete pronaći klikom na OVAJ LINK.

Prvi (jesenji) semestar počinje 14. septembra i prati dvanaest radnih sedmica nakon čega se završava 06. decembra. Drugi (zimski) semestar, koji počinje 07. decembra, ima uračunate dane zimskog raspusta (od 25.12. do 17.1.) koji ne ulaze u fond od dvanaest radnih sedmica pa time traje tri sedmice duže od prvog (jesenjeg) i trećeg (proljećnog) semestra, a završava se 21. marta. Treći (proljećni) semestar počinje 22. marta i takođe prati dvanaest radnih sedmica nakon čega se završava 13. juna. Od 14. juna počinje ljetni raspust.

Kalendar za školsku 2020/2021. godinu možete preuzeti klikom na OVAJ LINK.

Kalendar obuhvata sva tri semestra u okviru školske godine i detaljno je označen svim bitnim datumima: početak i završetak semestra, neradni dani za vrijeme državnih i vjerskih praznika, te vrijeme zimskog i ljetnog raspusta. Odlukom Upravnog odbora MUZIČKOG ATELJEA U BOSNI I HERCEGOVINI za školsku 2020/2021. godinu važe svi neradni dani određeni Pravilnikom o školskom kalendaru za školsku 2020/2021. godinu donesenog od strane Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske, te Pravilnikom o školskom kalendaru za školsku 2020/2021. godinu donesenog od strane Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo kako je i navedeno u našem školskom kalendaru.

UPIS U PRVI (JESENJI) SEMESTAR ŠKOLSKE 2020/2021. GODINE JE OTVOREN DO 30. SEPTEMBRA. Prvi korak ka upisu u "BASICS ŠKOLU" je popunjavanje online upisnog lista koji se nalazi na OVOM LINKU.

Napominjemo da pri popunjavanju Upisnog lista obratite pažnju na polja označena zvjezdicom (*) koja su obavezna. Nakon što naš tim verifikuje Upisni list kontaktirati ćemo vas za sastanak u našim prostorijama kako bi dovršili upisnu proceduru. Slanje Upisnog lista vas ne obavezuje da se upišete u "BASICS ŠKOLU" ukoliko se u međuvremenu predomislite. Podaci koji se navode u Upisnom listu se strogo čuvaju u tajnosti.

Za sva dodatna pitanja budite slobodni kontaktirati nas putem maila: administracija@basicsofficial.com ili putem telefona: 057 230 822.

Radno vrijeme škole je PON - PET od 14h do 22h.

Radujemo se novom druženju.

Administracija Basics škole

Istaknute objave