top of page

Muzičko-scenski program 🚀 Djeca svemira 🚀 13.6. u Domu mladih u 19 satiSvi ste pozvani na naš muzičko-scenski performans "Djeca svemira", koji će se održati 13. juna (utorak) u 19 sati u Domu mladih u Skenderiji! Ulaz je besplatan!


Djeca svemira je muzičko-scenski program koji se sastoji od glumačkih, plesnih, pjevačkih i instrumentalnih tačaka koje prati multimedijalni sadržaj na sceni. Ujedno je to završni koncert učenika/ca BASICS škole za školsku 2022/2023. godinu. Preko stotinu odabranih učenika/ca sa 16 odsjeka predstaviće se kroz glumu, ples, pjevanje i sviranje i pokazaće vam sve ono što su vrijedno radili tokom školske godine!


Gledaćete mini mjuzikle, baletne koreorafije i moderne plesove. Imaćete priliku čuti vokalne solističke i horske tačke, kao i instrumentalne tačke naših malih virtuoza na klaviru, gitari, violini, violončelu i flauti. Predstaviće vam se i naši najmlađi učenici/ce kroz jedinstveni predškolski program.Dođite 13. juna da zajedno sa djecom svemira odletimo na kratko u svemir!


#basicsskola #basicsskolajecistaljubav #djecasvemira #zavrsnikoncertbottom of page