NOVOGODIŠNJI BASICS SHOW 2020 uz Šapat šume (CIJELA EMISIJA)

Ovogodišnji show donosi putem velikih i malih ekrana najveći produkcijski spektakl do sada. Sačinjen je od snimka baletne predstave "Šapat šume" uz pratnju dječijeg orkestra i hora kao i igranih scena koje su snimane u studiju B BHRT-a. Ovogodišnji show, kao i prethodnih godina, donosi novogodišnju poruku o snazi zajedništva i ljepoti različitosti kojom želimo uploviti u novu 2020. godinu uz mnogo zabave, radosti i smijeha.

ZAVRŠNI KONCERT učenika/ca "Basics škole" za šk. 2018/2019. godinu (CIJELI SNIMAK)

Još jedan gala ZAVRŠNI KONCERT učenika/ca „Basics škole“ za školsku 2018/2019. godinu desio se 12. juna 2019. godine u sali Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo. Na koncertu se predstavilo 120 najvrijednijih učenika/ca „Basics škole“ koji su pokazali sve ono što su naučili tokom školske godine. Glumili su, pjevali, svirali, plesali i nasmijavali publiku. Predstavili smo i novu petu generaciju diplomiranih učenika/ca. 

ZAVRŠNI KONCERT učenika/ca "Basics škole" za šk. 2017/2018. godinu

Školsku 2017/2018. godinu smo priveli kraju uspješno održanim završnim koncertom učenika "Basics škole" i proslavom prvih 5 godina postojanja i rada. Koncert je održan 7. juna u 20h u dvorištu naše škole. Na koncertu je nastupilo 100 učenika koji su vrijedno radili tokom školske 2017/2018. godine, a predstavili su se solističkom ili grupnom tačkom iz glavnog predmeta sa sedam različitih odsjeka škole.

ZAVRŠNI KONCERT učenika/ca "Basics škole" za šk. 2016/2017. godinu

Školsku godinu smo priveli kraju uspješno održanim završnim koncertom učenika "Basics škole" koji je održan u utorak 13. juna u 19h na maloj sceni Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo. Na koncertu je nastupilo 70 učenika koji su vrijedno radili tokom školske 2016/2017. godine, a predstavili su se solističkom ili grupnom tačkom iz glavnog predmeta sa sedam različitih odsjeka škole.

NOVOGODIŠNJI BASICS SHOW 2019 - THE GREATEST SHOW (CIJELA EMISIJA Full HD)

TV projekat pod nazivom Novogodišnji Basics Show je prvi put prikazan u novogodišnjoj noći 2015. godine u prime timeu programa televizije Javnog servisa Bosne i Hercegovine BHT1. MUZIČKI ATELJE U BOSNI I HERCEGOVINI i Muzičko - obrazovni sistem BASICS ŠKOLA kao izvršna produkcija projekta i ove godine su pripremili novo izdanje novogodišnjeg showa za cijelu porodicu. Ove godine show se sastoji od 10 hit songova između kojih će biti odigrano nekoliko scena iz trenutno najpopularnijeg mjuzikla The Greatest Showman – Najveći Showman koji slavi rođenje šoubiznisa i osjećaja sreće, a govori o kralju cirkusa i najvećem zabavljaču P.T. Barnumu. MUZIČKI ATELJE U BOSNI I HERCEGOVINI i Muzičko - obrazovni sistem "Basics škola", kao izvršna produkcija projekta, ove godine u okviru novog izdanja showa izvest će originalne songove na engleskom jeziku.

NOVOGODIŠNJI BASICS SHOW 2017 u Zaleđenom Kraljevstvu (CIJELA EMISIJA Full HD)

TV projekat pod nazivom Novogodišnji Basics Show je prvi put prikazan u novogodišnjoj noći 2015. godine u prime timeu programa televizije Javnog servisa Bosne i Hercegovine BHT1. MUZIČKI ATELJE u Bosni i Hercegovini i Muzičko - obrazovni sistem BASICS ŠKOLA kao izvršna produkcija projekta i ove godine su pripremili novo izdanje novogodišnjeg showa za cijelu porodicu. Ovog puta show je snimljen na planini Bjelašnici na prekrasnoj scenografiji ledenog dvorca hotela "Bjelašnica". Sve pjesme pjevaju učenici Basics škole, a repertoar čine najveći svjetski novogodišnji i božićni hitovi od 40-tih do 90-tih godina prošlog vijeka prepjevani na naš jezik i u aranžmanima Big Banda.

NOVOGODIŠNJI BASICS SHOW 2016 (CIJELA EMISIJA Full HD)

Da li ste spremni za nezaboravnu avanturu u novogodišnjoj noći?
Novogodišnji Basics Show vodi vas na Sjeverni pol. 

Mali i veliki učenici Basics škole u vaše domove donose čaroliju novogodišnje noći uz smjeh i neke od najvećih novogodisnjih hitova prepjevanih na naš jezik.

Prodrmajmo sreću zajedno i zaželimo novogodišnje želje, potražimo Djeda Mraza jer on je stigao u grad, a ponoć kad otkuca otvorimo darove koji se kriju ispod jelke.

Please reload

MUZIČKO - OBRAZOVNI SISTEM "BASICS ŠKOLA"

 

Dabrobosanska 10 (Dobrinja 1)

71123 Istočno Sarajevo
 

administracija@basicsofficial.com

+ 387 57 230 822

+ 387 57 230 155